www.zuidzuidwest.com

Inschrijfformulier "13e Vaarweekend ZZW"

zaterdag 15 - zondag 16 juni 2024

"Marina Beach", Middenweg 1, NL-4542PN Hoek


In het weekend van 15-16 juni 2024 organiseert Zuid-ZuidWest naar jaarlijkse traditie het gezellige vaarweekend*, waar iedereen welkom is om te varen, tentoonstellen, babbelen en een hapje en drankje te nuttigen.


Leden, niet-leden, modelbouwvrienden van andere clubs, de hele familie heten we van harte welkom!  Leden kunnen zich via e-mail aanmelden bij het bestuur, niet-leden verzoeken we vriendelijk onderstaande formuliertje in te vullen zodat we u een fijne deelname kunnen bezorgen.


Het programma begint zaterdag rond 12.00 uur (men mag al vanaf 10.00 uur varen of proefvaren, wel rekening houdend met de frequentie) en zondag om 10.00 uur.  We eindigen zondag rond 16.00 uur. 


Op zaterdagavond houdt Zuid-ZuidWest een heerlijke barbecue en voor de overnachters is er 's anderendaags een ontbijt voorzien.  Zondagavond is er een warm/koud buffet.  Voor al deze activiteiten dient u wel in te schrijven via onderstaand formulier:


  • BBQ op zaterdag: 25 EUR pp, kinderen tot 15 jaar 17,50 EUR pp
  • BBQ op zaterdag + 2 consumptiebonnen + ontbijt zondag (2 belegde broodjes en rozijnenbol):        32,50 EUR pp, kinderen tot 15 jaar 20 EUR pp
  • Warm/koud buffet op zondagavond: 42,50 EUR pp, kinderen tot 15 jaar 20 EUR pp
  • Enkel komen varen is uiteraard ook mogelijk en is gratis


Het ontbijt op zondag wordt geserveerd vanaf 09.00 uur in de grote tent, mits u de ontbijtbon voorlegt.

Bij het ontbijt is de koffie/thee gratis, andere dranken zijn tegen betaling te verkrijgen in de grote tent.  Dranken en belegde broodjes kan u met consumptiebonnen verkrijgen gedurende het weekend.


In een grote tent is er plaats om bootjes op te stellen, maar ook bovenstaande maaltijden vinden er plaats.  Gelieve aub zelf stoeltjes te voorzien!  Het vaarwater bevindt zich op enkele meters van de staanplaatsen en toiletten zijn er op wandelafstand.  Een frequentiebord is tevens aanwezig.


Modelbouwvrienden die graag blijven overnachten ter plaatse en vrijdagmiddag al komen met tent, camper of caravan dienen ZELF het nodige te regelen via http://www.oostappenvakantieparken.nl,de reserverings-afdeling 0900-9677 of www.vakantieparkmarinabeach.nl, +31(0)115 48 17 30 of 0493 326 977 onder vermelding Vaarweekend Zuid-ZuidWest. (Zuid-ZuidWest heeft geen inspraak noch verantwoordelijkheid in uw arrangement ter plaatse)


Vul onderstaande formulier zo volledig mogelijk in om u aan te melden bij het evenement.  Aanmelding is enkel geldig na ontvangst van dit formulier en de betaling van de eventuele deelnamekost.


* Indien er onverhoopt iets tussenkomt en het weekend niet kan doorgaan, vb door stormweer, wordt u uiteraard op de hoogte gebracht!

Enkel aanmeldingen via dit inschrijfformulier worden in acht genomen en beantwoord door de penningmeester met vermelding van de juiste kosten.


Uw inschrijving is geldig na betaling vòòr 1 juni 2024 van deze kosten op rekening van Zuid-ZuidWest:

NL90 RABO 0335 0579 69 onder vermelding Vaarweekend Z-ZW